O Verbatimu

 

Preko 40 godina uspjeha u rjeenjima za pohranu podataka

Od svog osnutka 1969. godine, Verbatim je oblikovao razvoj  tehnologije pohrane podataka.  Od disketa do CD-a, DVD-a i Blu-ray medija visoke definicije, do vanjskih tvrdih diskova, flash memorijskih kartica, USB pogona i SSD-a - raspon irokog Verbatimovog portfelja i utjecaj na industriju pohrane podataka je neusporediv.

Na latinskom jeziku, verbatim znai “rije za rije, doslovno” te se od osnutka tvrtke koristi za ilustraciju principa tonog snimanja podataka, bez greke.

Kao poznati globalni brend, Verbatim se prodaje u preko 120 drava.  U zadnjih pet godina, zabiljeio je najvei svjetski udio u optikim diskovima za snimanje u prodaji bilo koje marke.*

Kao dio tvrtke Mitsubishi Chemical Corporation Group (MCC), Verbatim ima prednost izvanrednog istraivanja i razvoja, stvarajui inovacije koje su oblikovale dananju globalnu industriju pohrane podataka.  To su priznale brojne meunarodne nagrade za usporeivanje proizvoda koje je Verbatim osvojio tijekom godina.

Verbatimova zahtjevna kontrola kvalitete tijekom postupka proizvodnje jami prvoklasne proizvode. Tvrtka nudi proizvode i usluge koji nadilaze oekivanja klijenata podizanjem tehnolokog vodstva, proizvodnje svjetske klase, strunosti u marketingu i suvremenim mogunostima distribucije.

Verbatim - tehnologija kojoj moete vjerovati.

Izvor: *2005-2009; najvei trini udio CD/DVD/BD-a za snimanje prodanih u svijetu po markama tijekom pet uzastopnih godina (prema podacima SCCG/JRIA)

Verbatim ulazi u industriju rasvjetnih tijela

Nedavno je Verbatim pokrenuo svoju djelatnost s rasvjetnim tijelima koje je razvila nadreena tvrtka, Mitsubishi Chemical Corporation, koja ima preko 50 godina iskustva u razvoju rasvjetnih materijala.  Verbatim e koristiti svoju iroku globalnu mreu za uvoenje visokokvalitetnih LED i OLED proizvoda na trite, te pruiti bolji doivljaj osvjetljenja za potroae, zajedno s manjom potronjom energije i dugim vijekom trajanja.
Za vie informacija, posjetite: www.verbatimlighting.eu